Argentina: El SE de Buenos Aires y Córdoba continúan liderando el área de papa en el país
El relevamiento fue realizado por el Instituto de Clima y Suelo del INTA Castelar e incluye también datos de la provincia de Tucumán.
El relevamiento fue realizado por el Instituto de Clima y Suelo del INTA Castelar e incluye también datos de la provincia de Tucumán.
As of 2023, the global plant-based protein industry continues to experience significant growth and expansion, driven by various factors such as increasing health consciousness, environmental concerns, and ethical considerations.
De acuerdo con un reporte del Servicio Nacional de Meteorología e Hidrología del Perú (Senamhi), durante este mes de marzo, “en la sierra sur oriental y el altiplano, hay una disminución del crecimiento vegetativo de las plantaciones de papa”.
Great news for potato producers! 1,4-dimethylnaphthalene (1,4-DMN), a naturally occurring bio-control that enhances dormancy, controls spouting and encourages field-fresh quality in stored potatoes, is scheduled for review and regulatory approval und
Andrew McKenzie-Gopsill can’t help but admit that he had a blast conducting the latest trial of his experimental alternative pest management device: a sandblaster.
Soil health is taking a significant leap to the forefront of farming, and a large research project is underway for potatoes.
Plant biostimulants benefit soil health and are correlated with improved yields. How do we get them into the hands of more farmers?
Avec la levée des mesures de lutte contre la pandémie, les exportations d’oignons sont progressivement revenues à la normale.