
Uruguay: El área sembrada con papas cayó 33% respecto a la zafra de primavera del año anterior
La producción de esta zafra es de 16.764 toneladas estimadas, 44% menos a la de la zafra de primavera 2021/22.
La producción de esta zafra es de 16.764 toneladas estimadas, 44% menos a la de la zafra de primavera 2021/22.
La encuesta puede cubrirse hasta el 30 de junio (fecha en la que se cerrará el estudio).
"La travesía de la papa: de los Andes a Europa, una historia con futuro", es el nombre de las jornadas que la Embajada de España en Perú celebrará en Lima el 22, 23 y 24 de junio.
Precios retroceden con mayor oferta en Bahía
This article was written by Jorge Luis Alonso G., an information consultant specializing in the potato crop.
Baked, boiled, roasted or chipped, the humble spud is a dinner staple. But producers have warned that changing weather conditions are hitting growth.
Today, PepsiCo has unveiled its most sustainable factory in Europe as the industry increasingly recognises the circular economy as a framework to help address global food system challenges.
A pest never before seen in Latvia – the pale potato cyst nematode (Globoder pallida) has been identified in a Zemgale potato farm.